Opplevelser

OPPLEVELSER OG AKTIVITETER

SOMMER SOM VINTER

SOMMER PÅ LYGNA


Lygnasæter Hotell er et naturlig utgangspunkt for aktiviteter og opplevelser på Hadeland og Toten. Rundt oss ligger naturen med alle de muligheter den gir, i tillegg til hva resten av området har å tilby deg som gjest!

Med alt fra tur- og sykkelstier, fiskevann, skytebane til rulleskiløype på Lygna Skisenter er det nok av muligheter med Lygna som utgangspunkt.

Hva med et bad bak hotellet?
Ut på sykkeltur i flott natur - for store og små
Spill med venner

VINTER PÅ LYGNA


Om vinteren blir Lygna omgjort til et langrenns-eldorado, her er det løyper for alle. Enten du vil prøve deg i NM-løypene på Lygna Skisenter, gå en langtur i flott landskap eller gå en kveldstur i lysløypene, er det kun fantasien som setter grenser med nærmere 200 km oppkjørte løyper på vinterstid. Det er også mulighet for å prøve seg som skiskytter på skisenteret!

Skitur med venner
Tur til Lushaughytta
Mange og varierte løyper
Lygnasæter i solnedgang
Skiskyting på Lygna Skisenter
Skitur med familien
Lygna Skisenter

NOE FOR ENHVER SMAK


I tillegg til alle mulighetene Lygna byr på er det også mange flotte muligheter i nærområdet - både på Hadeland og på Toten. Med severdigheter som Søsterkirkene, Hadeland Folkemusem, Hadeland Glassverk og mye mer. Hva med en runde golf på Toten eller en tur på Badeland på Totenbadet?

Det er utrolig mange flotte muligheter - uansett smak.

Gjøvik og Toten Golfklubb
Hadeland Folkemuseum
Søsterkrikene på Granavollen
Badeland
Hadeland Glassverk

Tel:     +47 613 28 613

Copyright @ All Rights Reserved