Lygna Camp

LYGNA CAMP - HELE ÅRET


LYGNA CAMP


Lygna Camp ligger flott til 500 meter syd for Lygnasæter Hotell. Caravanplassen er en vinter og helårsplass. Lygna Camp har 150 plasser med høy standard og tilhørende servicebygg. Alle plasser har strømuttaket på 16 amper og har egen jordfeilbryter. I tillegg er det uttak for TV fra strømboksen og WiFi på hele plassen.

Det er også mulig å ligge over i kun et døgn eller mer.


Plassen er lagt i ett med terrenget og naturen. Det er tatt hensyn til gamle trær og særegne områder. Her fra har man tilgang til alt naturen på Lygna har å by på. På vinteren kan du spenne på deg skiene og du har umiddelbar tilgang til nærmere 200 km med preparerte skiløyper. På sommerstid kan man ta sykkelen eller bena fatt på en av de mange merkede stiene og vegen rundt om i området. Eller hva med å bade eller fiske i et av vannene i nærheten?


Det er flere arrangementer i regi av oss på Lygnasæter gjennom året - i salen på servicebygget. Les mer lenger ned.


Velkommen til Lygna Camp!


Ring oss gjerne!

+47 613 28 613

SERVICEBYGGET

 

Lygna Camp har høy standard på både plasser og servicebygg. Servicebygget er på 425 kvm og ligger lett tilgjengelig inne på campingområdet. Bygget inneholder alt av sanitæranlegg som toaletter, dusjer, badstuer, garderober, tømmested for vogntoalett og et eget vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler. I tillegg er det et flott fellesrom/stue på over 100 kvm.

 

ARRANGEMENT


I løpet av en sesong har vi flere hyggelige aktiviteter og sammenkomster for våre gjester på Lygna Camp. 


Hyggekveld på Lygna Camp

En lørdag i februar/mars inviterer familien Seigerud til en festaften for sine gjester  på Lygna Camp.

Festen holdes i Storstua i Servicebygget. Vertskapet spanderer og servere tradisjonell Hadelands betasuppe, øl eller mineralvann og en liten Oplandske. Kaffe og kaker.

Påsken

Særtorsdag har vi felles grilling ved servicebygget. Påskeaften er det skirenn der alle er vinnere! Dette er en flott avslutning på sesongen og påsken!

Tel:     +47 613 28 613

Copyright @ All Rights Reserved