Skiløyper, turer - servering

Skiløyper/turer - servering

 

Lygnasæter Hotell har skiløyper rett utenfor døren. Vi har over 220 km løyper og to lysløyper på til sammen 12 km.

Vårt løypenett har forbindelser mot Gjøvik i nord og Romeriksåsen og Oslo gjennom Nordmarka i sør.

Alle løyper er maskinpreparerte og merket med skilt i kryss. Det er allikevel greit anskaffe et løpekart. Dette får du kjøp på

Lygnasæter Hotell og på Lushauhytta. Hytta ligger 4 km fra hotellet og er åpen alle helger og ferier om vinteren for servering.

Et godt argument for å få med seg de minste !

 

Planlegg en tur fra Lygnasæter Hotell

 

I tillegg ligger Lygna Skisenter med sin langrenn og skiskyterstadion, et anlegg med løyper i internasjonal standard, kun noen ”dobbelttak” fra hotellet.

 

Med tidlig snø og godt preparerte løyper er Lygna Skisenter hver vinter besøkt av alt fra landslagløpere til mosjonister og turgåere. Hele vinteren er det skiarrangement på stadion.

På stadion er det egne arenaer for langrenn og skiskyting. Alle løyper har internasjonal godkjenning for konkurranser. Anlegget er topp moderne med bl.a. varmestue, garderober.

 

I tillegg til Lygnasæter Hotell sine tilbud med kro, kiosk, bensinstasjon og gatekjøkken finnes det 3 hytter med enkel servering. Disse ligger i tilknytning til skiløypenettet rundt hotellet. Den nærmeste er Lushaughytta 4 km og så Sagvollstallen ca. 15 km sydover.

Vi vil ønske dere en god tur og velkommen innom før og etter turen for forfiskninger, mat og overnatting