Lygna nå

Vinter på Lygnasæter Hotell.

Vinteren på Lygna

Mellom snødekte graner og flotte skiløyper kan en ha en avslappende tur på ski. Enten du er liten eller stor, ønsker å gå en kort tur eller ”lange ut ” er det mange muligheter. Kanskje du skulle sette av en hel weekend med skiturer og hygge deg med god mat?

Vårt løype nett på over 220 km og med 12 km lysløyper gir mange muligheter for flotte turer.

Eller gå Gjøvik – Lygna – Oslo på ski? Mange gjør det!

 

Ta med dine kjære eller vennegjengen og opplev dette bare en time fra Oslo!

 

Unn deg selv et opphold med natur, skiturer, peiskos, god mat og avkobling i hyggelige omgivelser. Lygnasæter Hotell har gode tilbud på opphold gjennom hele vintersesongen.

 

 

Arrangement på Lygna.

Aktiviteten er stor hele vinteren rundt Lygnasæter Hotell. I flotte skiløyper er det mye og mangt som skjer. De fleste arrangement avholdes på Lygna Skisenter, kun noen ”gode” stavtak fra hotellet (500 meter).

 

Langrenn - er det så godt som alle helger i løpet av vinteren fra jul til påske med små og store renn. Årets store høydepunkt er Hovedlandsrennet i langrenn 2018. Dette avholdes i tiden 23. februar til 25. februar. Her vil alle 15- og 16- åringer fra hele landet komme til Lygna.

 

Skiskyting – Denne populære idretten har Lygna eget anlegg for. Norges Cup har vi arrangert flere ganger. Søndag 18. mars går vårt eget skiskytterrenn «Lygnasæter Sprinten». Dette er en supersprint – morsomt å se på!

 

«Fatbike» – Denne nye idretten ble arrangert for første gang i Norge januar 2015 på Lygna. I 2018 har vi NM på Lygna 4. februar. En annen form for sykkelritt!

 

Påsken på Lygna

Lygnaområdet er snøsikkert og i påsken legger mange turen herfra med sekken full av appelsiner og kvikklunsj. De siste skiturene skal nytes med familie og venner!

Vårt hotell er åpent hele påsken for de som ønsker å slappe av med skiturer, deilig mat og en god seng er Lygnasæter Hotell stedet.

Å lage en god plass i solen og grille pølser - Det er påskekos! Lushaughytta, 4 km unna, er åpen for servering av forfriskninger. Hytta er et mål i seg selv for små og store påsketurister. Etter turen smaker det godt med en bedre middag i vår kro.

 

Har du glemt noe til turen? Vår storkiosk har stort utvalg i alt fra sjokolade, sitteunderlag, solbriller, engangsgriller, skismøring og mye mer for påskehyggen!

 

Velkommen til Lygnasæter Hotell!