Lygna nå

Vår og sommer på Lygnasæter Hotell.

Vår og sommeren på Lygnasæter Hotell.

Lygnasæter Hotell er et naturlig utgangspunkt for aktiviteter og opplevelser på Hadeland og Toten. Rundt oss ligger naturen med alle de muligheter den gir, i tillegg til hva resten av området har å tilby deg som gjest!

 

Lygnasæter Hotell er åpent hele sommeren for overnatting og bespisning. Vi har sommerpriser på overnatting. For korte stopp har vår kro mange fristende retter fra salater til tradisjonskost som rømmegrøt og elgsteik med viltsaus. Vi har egen barnemeny. Is, brus og hurtigmat får du kjøpt i vår innholdsrike storkiosk og bensinstasjon.

Lygnasæter Hotell er medlem av Utvalgte Spisesteder og har hver måned nye signaturretter.

 

 

 

Aktiviteter - ut i naturen!

Naturen og veiene rundt oss gir mulighet for stor opplevelser. Mange gode fiskevann ligger der og venter på en ”storfisker”. Fiskekort kjøper du i vår storkiosk.

 

Du kan sykle på nærmest bilfrie veier der du møter mange dyr som kuer, sauer og hest. Kanskje pakke med deg mat og nyte den ute på et idyllisk sted med flott natur på alle kanter ? Stopp gjerne i Helgedalen og fellessetra der små og store kan oppleve moderne seterdrift. Vi har turkart der du kan finne mange flotte ruter både inn i Nordmarka til Oslo og Gjøvik. Manger tur- og blåmerkede stier går også i området rundt oss. O-laget har satt ut poster som er morsomme å finne for ”o-løpere” i alle aldre !

 

 

 

 

 

 

 

Hva med å stupe ut i et av de friske skogsvann rundt hotellet ? Det er mange utendørs ”badeland” her ! Skulle været slå seg vrangt er også Toten Badeland www.totenbadeland.no et alternativ, kun 20 minutter unna.

 

 

 

 

 

 

 

Severdigheter – Hadeland har alt!

Tar du en kunst og kultur runde på Hadeland vil en oppleve det store mangfoldet. Hadeland Glassverk med alle sine aktiviteter, glassblåsing og utsalg er det mest kjente. Damaskduker og ekte busserull får du kjøp på Grinaker Vev . Flotte kunstutstillinger finner en på Kistefos Museum.

 

Spennende for barna er et besøk på Tegneseriemuseet, og Lekeland Gjøvik. Aktiviteter som Skibladner og Hunderfossen Familiepark ligger også innen kjøreavstand fra hotellet.

 

Se våre sider for ”aktiviteter”, Hadeland Reiseliv og Turistkontoret for Gjøvik og Toten

for flere linker til hva området byr på.

 

 

Ønsker deg en god sommer og velkommen til oss på Lygnasæter Hotell!