Vinter

Vinter

Lavvo

Vår egen lavvo ligger med flott utsikt over åsene rundt Lygna.

Her har vi aktiviteter og bespisning sommer og vinter, Gjerne i forbindelse med natursti, aking, trubadur og ”mannekamp”

Alt fra hyggekvelder til overnatting på reinsdyrskinn kan også ordnes

 

Skiskyting

Kun en kort skitur fra vårt hotell har vi egen arena for langrenn og skiskyting.

Her kan du selv prøve deg som Ole Einar eller Tiril….. Det er lett å treffe skivene fra stolen hjemme, men kanskje ikke så lett på en ekte blink ? Prøv selv ! Vi tilrettelegger skiskyting, staffetter og konkurranser for våre gjester. Dette er en populær og lærerik aktivitet.

For de som virkelig vil konkurrere kan vi nevne at Lygna Skisenter sine løyper har internasjonal godkjenning for konkurranser i langrenn og skiskyting. Anlegget er topp moderne med bl.a. varmestue og garderober.

 

Vintergolf

Vi har vår egen 9-hulls vintergolfbane. Denne ligger i et flott terreng og er den eneste permanente vintergolfbanen i Norge. Å spille på snø er mye likt spill på sommeren. Banen er utfordrende og ”ruffen” er tøff ! Total lengde på banen er 2750 meter (18 hull) par 71 og en runde tar ca 3 ½ time.

Spill.

Banen er åpen for spill om vinteren ( januar-april). Vi bestreber oss på å holde åpent, men pga av værforholdene kan banen til tider være stengt. Helgene har prioritet

White-fee og utstyr.

Dette ordnes i resepsjon på Lygnasæter Hotell før du spiller.

Det er også køller og traller for utleie. Det er ballrenne. Vintergolf er en populær aktivitet i forbindelse med kursopphold, gjerne sammen med grilling av lunsj ute på banen. Golfklubber, vennegjenger og andre golfspillere kommer hit for å spille vintergolf. Kommer du?

 

Skiturer

Fra Hotellet vil du finne flotte skiløyper. Disse kan du følge til Gjøvik i nord til Nordmarka og Oslo i sør.

Sjekk Løypestatus

 

Lushaugen, dette godt besøkte utfartsstedet kommer du til etter en flott skitur på 4 km.

Her kan du nyte medbrakt niste eller kjøpe forfriskninger. Lushaughytta er åpen for servering i alle helger i skisesongen.

 

Drømmer du å sette egne skispor i nysnø ?

Fra Lygnasæter Hotell kan du gå ”off-piste”

Få med deg kaffe og nistepakke fra hotellet og opplev naturen.

 

God Tur !!